Klaar in een wip

Het moet allemaal snel snel snel gaan, er is niet veel tijd en je wil toch wat lekkers en gezond op tafel toveren voor je gezin, wel dan is dit één van mijn favorieten.

Ik geef je dan wel de raad om het niet snel snel naar binnen te werken, want dan hou je er gewoon een opgeblazen gevoel aan over, eet rustig en geniet ervan 😀

Mijn dochter eet het dolgraag en het past volledig bij dit herfstweer;

INGREDIËNTEN (voor 4 pers): 2 à 3 rode paprika’s in blokjes gesneden, 300 gr (of meer) kastanjechampignons in blokjes gesneden, 2 handvol fijn gesneden spinazie, 6 eieren, P&Z en een flinke scheut olijfolie

Doe een flinke scheut olijfolie in een grote anti-aanbakpan, doe er als eerst de paprika’s in, voeg vervolgens de champignons en als laatste de spinazie bij, wat P&Z en giet er na een 2-tal minuten je opgeklopte eieren aan toe, werk af met een beetje Z&P en dek een 2 à 3-tal minuten af (op een laag vuur) tot de eieren niet meer lopend zijn.

Laat het jullie smaken!