Vers gebakken broodje

Meer en meer mensen hebben een tarwe/gluten intolerantie net zoals wij, daarom maak ik regelmatig zelf brood. Je kiest zelf wat je erin stopt en bent safe voor je allergie/intolerantie. Daarbovenop is het zéér voedzaam en je huis ruikt gewoon heerlijk naar versgebakken brood.
IN DIT BROODJE ZIT: 1 kop volle haver (glutenvrij), ½ kopje zonnebloempitten, ½ kopje pompoenpitten, ½ kopje walnoten, ½ kopje amandelen en 2 eetlepels lijnzaad, tenslotte nog een handvol gedroogde veenbessen. (aan jou de keuzen welke noten/zaden en pitten je erin wenst te doen).
4 grote of 5 kleine eieren, 3 eetlepels olijfolie, snuifje zout en indien je het wat zoeter wil maken kan je er 1 à 2 eetlepels kokosbloesemsuiker of honing aan toevoegen.
BEREIDING: verwarm je oven voor op 160° en leg bakpapier in je bakvorm. Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar en voeg er tenslotte je eieren en olijfolie aan toe. Meng alles goed door elkaar en giet in je bakvorm.
Laat je broodje nu 60 min. bakken.
Heerlijk toch!