Tonijnsalade

Op weg naar de herfst vind ik het belangrijk om mijn ENERGIE en weerstand te kunnen behouden, dat kan op verschillende manieren en voeding is daar één van.
Eten doen we iedere dag dus moet het uiteraard LEKKER ZIJN ;-D daarnaast kook ik met voornamelijk natuurlijke onbewerkte producten met groenten en fruit per seizoen. Binnenkort is het mijn verjaardag en laat ik mij ook wel eens gaan hoor, de boog mag niet voortdurend gespannen staan eh 😀
Neem nu dit gerecht een torentje van zelfgemaakte tonijnsalade met groenten, het ziet er niet alleen lekker uit maar het smaakt ook lekker! Als je wat extra tonijnsalade maakt, kan je het de dag nadien meenemen naar je werk verwerkt in een salade en voor de kids kan je de tonijnsalade tussen hun volkoren(spelt) boterham doen met wat komkommerschijfjes en snoeptomaten ernaast.
Voor 2 pers. : meng 400gr bio tonijn uit blik met 2 à 3 hardgekookte eitjes, één bot pijpajuintjes fijn gesnipperd, sap van 1 limoen, wat fijngesnipperde bladpeterselie, P&Z en een scheutje olijfolie (voor de kids kan je er eventueel 1 eetlepel mayo bijdoen)
Snij 1 komkommer en 6 tomaten in kleine blokjes doe in een kom en doe er een goede scheut olijfolie bij, P&Z , werk af met fijngesnipperde bladpeterselie en meng alles goed om.
Nu kan je torentjes maken met behulp van een keukenring.